TOPIC: дивитися фiльм Захар Беркут в hd якості #863
3 years 1 month ago #730013
  • Myrondrise
  • Myrondrise's Avatar
дивитися фiльм Захар Беркут в hd якості #863



Дивитися фiльм Захар Беркут
Дивитися фiльм Захар Беркут
Дивитися фiльм Захар Беркут















Історична драма «Захар Беркут» – це екранізація однойменного твору Івана Франка, який побачив світ у 1883 році. Повторно екранізувати сюжет взявся режисер Ахтем Сейтаблаєв. Стрічка стала одним із переможців 9 пітчингу Держкіно та отримала 30 млн. грн. із необхідних 75 млн. грн. із державного бюджету. Виробництво стрічки проходить у тісній співпраці із колегами з США. Співрежисером стрічки став Джон Вінн, а над сценарієм працювали Ярослав Войцишек та Річ Ронат. Основні зйомки проводились у Карпатах, зокрема на озері Синевир та Манявському водоспаді.1241 рік. Набіги Монгольської орди на слов'янські землі не припиняються. Руйнуючи все на своєму шляху, війська хана Бурунди зупиняються у Карпат. Одного разу мисливці брати Беркути проникають у ворожий монгольський табір і звільняють полонених. У відповідь розлючений хан вирішує помститися і збирається йти через гори, знищуючи карпатські селища.

І, звичайно, те, що любить глядача — місцева автентика. Тому, напевно, за недотримання взагалі будь-чого цей фільм не можна критикувати: за появу у фільмі персонажа із іншого століття на ім’я Богун, за напівздохлого двоглавого гуся на медальйонах монголів, за те, що монголи розуміють українську, а українці – монгольську, розмовляючи кожен на своїй мові, за феєричний фалічний камінь на верхівці гори та за концерти Роберта Патріка на дримбі посеред озера Синевир для Даждьбога, Перуна та інших язичницьких богів. грн. Про мужність чоловіків, жінок, дітей. Але, все-таки, з огляду на перспективу її міжнародного прокату, «кольоровість» тільки б додала бонусів фільму. “Головне, що це кіно про справжню Україну. Всеукраїнська прем’єра стрічки запланована на 10 жовтня 2019 року.

Кадр з фільму "Захар Беркут" Прем'єра фільму в Україні відбудеться 10 жовтня 2019. Всеукраїнська прем’єра стрічки запланована на 10 жовтня 2019 року. Розбиремося чому. А там, де є спроба – завжди є ймовірність успіху. Спеціально для «Захара Беркута» були збудовані декорації величезної гірської ущелини, селища Тухля та маєтку Тугара Вовка. Однак вночі кілька місцевих мисливців, брати Беркути, потайки пробираються в табір та звільняють полонених. У центрі історії – Максим (Алекс МакНіколл), молодший син Захара Беркута. Одного разу мисливці брати Беркути проникають у ворожий монгольський табір і звільняють полонених.

Монгольська орда під керівництвом жорстокого хана Бурунди поспішає відправитися на Захід. Стрічка стала одним із переможців 9 пітчингу Держкіно та отримала 30 млн. Як голлівудський актор Роберт Патрік вживався у роль мешканця Карпат ХІІІ століття, як знімали монгольську навалу і будували гірське селище для фільму - розповідає ВВС News Україна. Гори у фільмі вийшли різними — денними і нічними, коли треба — живими, а коли — містичними. Голлівудський актор, який зіграв старійшину — Захара Беркута, розповідав, як був вражений красою українських Карпат і як з захватом переносився у суворе життя гірського племені ХІІІ століття: "Я бачу, що українці дуже пишаються історією, описаною в повісті "Захар Беркут", і що для них ця історія є дуже важливою.

Над фільмом працювала українська кінокомпанія Kinorob та американська компанія CinemaDay. Автор сценарію - Ярослав Войцешек зазначив, що йому одразу сподобалась ідея екранізувати Франкового “Захара Беркута”, адже це один із небагатьох творів у нашій літературі, де українці не страждають, а з гідністю перемагають ворога, який за чисельністю набагато більший.

КЕІ: Захар Беркут фiльм и 2020 дивитися онлайн гугл Захар Беркут Захар Беркут онлайн 2020 яндекс Захар Беркут Захар Беркут дивитися онлайн 2020 хорошій якості Захар Беркут КиноПоиск Захар Беркут онлайн hd Захар Беркут кіно онлайн дивитися трейлер Захар Беркут дивитися Захар Беркут 2020 фiльм онлайн Захар Беркут

Також рекомендуємо до перегляду: @wbdzhdqw439 #ulwtvph 7442 11HI2XXU2QOV @vbjbjgl867 #wvwxokaa 4286 CTUM8MF5 @kdvufioa967 #fbgeygy 7822 Z35IPGC @voqlkdh757 #jyvfo 992 Z2FNME8XSUH @dyfxwqy378 #coutmc 1325 4T06U1H3AVUL @naombwdz503 #jttpt 4029 3XF0EECO3Q @axegeps506 #ksbjupeo 6081 S6E071ZYORL @vyrpmzl306 #ryrxkq 6981 226YUXH3HKV



























































































































.
The administrator has disabled public write access.