TOPIC: Ativan wikipedia francais
3 years 8 months ago #31361
  • VeldaBa
  • VeldaBa's Avatar
Ativan wikipedia francais >>>









































































































































































































Flunitrazepam (INN) je léčivo ze skupiny benzodiazepinů, známé pod obchodní značkou Rohypnol. Jedná se o léčivo s výrazným sedativním, anxiolytickým a myorelaxačním účinkem; používá se při léčbě nespavosti a v injekční formě při anestezii.
Lorazepam (INN, systematický název (RS)-9-chlor-6-(2-chlorfenyl)-4-hydroxy-2,5-diazabicyklo[5.4.0]undeka-5,8,10,12-tetraen-3-on), známý i pod obchodními značkami Ativan a Temesta, je vysoce potentní krátko- až střednědobě působící…
Počátky kapely sahají do října roku 2000, krátce po rozpadu Rage Against The Machine, kdy RATM opustil Zack de la Rocha. Zbývající tři členové kapely, se rozhodli že budou dále pokračovat jako trio pod jménem Rage.
V hovorové řeči se však pod pojmem chemoterapie myslí chemoterapie protinádorová, tedy léčba dávkami cytostatik, což jsou látky toxické pro buňky.
Bromazepam (INN) je léčivo z třídy benzodiazepinů. Má zejména anxiolytické účinky, ve vyšších dávkách také sedativní, hypnotické a myorelaxační. Je znám pod řadou obchodních názvů, například Lectopam, Lexotan, Lexilium, Lexaurin, Brazepam…
Citováno z „https://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategorie:Laktamy&oldid=15565964“
Prn 3-10x/day haloperidol and conrad swartz, or 1 mg. Post-Op instructions. 3040 fax 407.333.
English: Skeletal formula of a widely used benzodiazepine derivative lorazepam (original bran name Ativan.
Low volume 1 sphere junction ambient light sensor model: time and pm2. Historical document details isaac councill, please advice, o double cd album.
Primárně se používá k léčbě mírných až závažných úzkostných poruch (např. sociální fobie) a panické poruchy, též pro podpůrnou léčbu úzkosti spjaté s klinickou depresí.
The administrator has disabled public write access.